Oslo

I=inne U=ute

Ingensteds: I/U

Langs Akerselva, nederst på Grünerløkka, holder Ingensteds til i lokalene til den nedlagte tekstilfabrikken Indigo fra 1800-tallet. Med nøye utvalgte detaljer som balanserer perfekt mellom det industrielle og rustikke særpreget og et moderne klubblokale, fungerer Ingensteds utmerket til dansing ut i nattetimene så vel som konferanser og roligere selskap i lyse omgivelser på dagtid.

Gamle Raadhus Restaurant; I

Det Gamle Raadhus ble bygget i 1641, under ledelse av rådmann Lauritz Hansen, og med støtte fra Kong Christian IV, som ga et bidrag på 1000 riksdaler. I tillegg til å være byens rådhus var bygningen også et samlingssted for borgerskapet. Og i de mørke kjellerne måtte forbryterne sone sine straffer etter at dommen var falt. Det Gamle Raadhus var byens eneste større forsamlingslokale, her ble det også holdt fester, teaterforestillinger – og gudstjenester. 

Disen gård: I/U

Navnet vitner om at gården er meget gammel, antakelig en av de aller eldste og største i Aker. Med vid utsikt over Akerdalen og Oslofjorden ble det drevet gårdsdrift uten avbrudd helt fram til 1956. I hovedbygningen, fra 1834, er det i dag utleielokaler med plass til 50 personer. Fra vinterhagen er det direkte utgang til en stor hage. Det er god plass til å sette opp selskapstelt i hagen.

Villa Lilleborg: U

Huset fra 1862 åpnet dørene for sitt første arrangement i 1977. Huset ble erklært verneverdig av byantikvaren i 1976, og restaurering av huset foregikk i samarbeid med han. Villa Lilleborg var et herskapshus. Man spiste middag i spisestuen eller på glassverandaen, og trakk seg tilbake til salongen eller tårnværelse etter middag.

I hagen dyrket blomsterhandler Lissey blomster til foretningen sin i Kristiania. Det var ansatt heltids gartner og hagen var så fin og velfrisert at selv plenen var forbudt lekeområde. Dagens gjester kan benytte den store og nydelige opparbeidede hagen. Det hører også badehus, båthus og strandlinje med til eiendommen.

Ekebergrestauranten: I

Byens kanskje beste utsikt?

Vi har rom som passer for små familiebrylluper, og lokaler for storbryllup med opptil 160 gjester. Tradisjonelt eller uformelt, sommerstid eller vinterbryllup,- vi skreddersyr en dag som passer for dere. Vi kan hjelpe til med alt fra vielse hos oss, blomster, musikk, transport, overnatting, fotografering og det meste man måtte ønske. På selve dagen kommer dere til dekket bord, og nyter sted, mat, drikke, og atmosfære sammen med gjestene deres, og går hjem når dere er mette av inntrykk. Vårt personale sørger for alt av oppdekking og nedrigging, i tillegg til personlig service både i planleggingsfasen og på selve dagen

Soria Moria Hotel – Askeladdens hus: I/U

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2, benyttes kun av én gruppe av gangen. Med eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

Østmarkseteren: I/U

Her på Østmarkseteren vet vi hva som skal til for å gjøre bryllupsfeiringen til den helt store og spesielle opplevelsen.
De spennende menyene, det riktige vinvalget og de lekreste kaker fra vårt eget konditori her på restauranten.

Drømmen om sommer- eller vinterbryllup i romantiske omgivelser – nydelig mat akkompagnert av gode viner

Nordre Skøyen Hovedgård: I/U

Nordre Skøyen Hovedgård er et magisk drømmested for bryllup, uansett sesong! Her får man hele huset til disposisjon med flotte stuer og fantastisk utsikt over Oslofjorden, romantisk stemning og topp service. Mange velger også å ha selve vielsen på gården, her kan man enten ta kirken ut i naturen og foreta vielsen med prest eller ha en borgerlig vielsesseremoni  med den praktfulle lindealleen som tak.

Solstua – Voksenkollen: I/U

Solstua ble bygget som jaktvilla for Sam Eyde i 1905.
Eiendommen ligger i skogen øverst i Voksenkollen med
vakker utsikt over byen. I 1916 kjøpte fabrikkeier
Halvor Schou stedet og lot arkitekt Arnstein Arneberg
innrede stuene.

 Leietaker sørger selv for mat, drikke og servering.
Stedet er komplett utstyrt for opp til 80 gjester.
7-9 soveværelser står til disposisjon med 14-22 sengeplasser.

Fossekallen restaurant: I/U

Fossekallen restaurant og konferansesenter ligger i idylliske omgivelser ved Faabrofossen i Lysaker utenfor Oslo. Vi serverer spennende mat og tilbyr leie av moderne møte-og selskapslokaler.

Gamle Logen : I

Vi har bryllupslokaler passende til selskaper fra 10 og helt opptil 500 gjester. Vårt kjøkken kombinerer tradisjon og trend i sitt arbeide, og sammen med et profesjonelt og serviceinnstilt personale sikrer de våre gjester en helt spesiell opplevelse i en helt spesiell atmosfære

Kraftstasjonen – 33 Frysja: I/U

Frysja 33 er et særegent selskapslokale ved Stillatorget i Oslo. Lokalene egner seg godt til arrangementer som firmafest, bursdagsfeiring, bryllup, konfirmasjon eller andre samlinger

Color Magic – Color Fantasy: I

Feirer du bryllup om bord på Color Fantasy eller Color Magic får du:

Uforglemmelige minner i unike omgivelser

Alt under “ett tak”, hele arrangementet blir samlet på et sted

Egen bryllupskoordinator for planlegging og gjennomføring

Skreddersydde program

Bredt underholdningstilbud for alle aldre

Gratis oppgradering til 5-stjerners Color Suite for brudeparet (gjelder ved bestilling på over 8 personer og ved ledig kapasitet)

Huset Vardeheim – på Høybråten: I/U

Vardeheim ble bygget av Småbrukerlaget i perioden 1912 til 1915.
Steinene som er benyttet er hugget ut i fra grunnfjellet og trematerialet kommer fra skog i området.
Huset har vært fast møtested for losjen fra 1937, unntak for krigsårene 1941 – 1945 da tyskerne okkuperte huset og Losjen ble nektet å holde sine møter.

Huset er i dag et selskapslokale som leies ut til både private selskaper og konferanser /festligheter for næringslivet og driftes av cateringselskapet Solglimt.

Villa Eckbo; I/U

Eckbo er en svært erfaren bryllupsarrangør, og kan forsikre deg om at alt vil gå som forventet på den store dagen. Og den vakreste dagen i ditt liv, bør du også holde i de vakreste og mest romantiske omgivelser byen har å by på, med de mest erfarne og profesjonelle servitører, et dyktig og dedikert kjøkken og med erfarne og rutinerte arrangører som vet hva som kreves for en fullkomment lykkelig dag. 

Årvoll Gård: I/U

Årvoll Gård har lokaler som egner seg meget godt for bryllup. Her må man være ute i god tid!

Bjørnsgard – Bogstad: I/U

Vakkert beliggenhet ved Bogstadvannet, historiske tun med en unik samling av bygninger og innbo fra den gamle, norske bondekulturen. Hvert hus har sin egenart og historie. Bjørnsgard byr på ro, natur og historie – som ramme for sine gjester

Bogstad Gård: I/U

Bogstad gård er en herregård fra 1700-tallet med autentisk interiør og et flott parklandskap. Vi har hyggelige selskapslokaler for alt fra 20 og 120 personer.
Det er også mulig å leie lysthuset i den engelske landskapsparken for vielse.

Frognerseteren: I/U

  • I den videre planleggingen av deres bryllup kan vi bistå med vår erfaring og vi har også knyttet til oss en del samarbeidspartnere som vi med glede booker for dere
  • Bryllupsfotograf (enten for hele festen eller kun til bryllupsbilder)
  • Transport for gjestene fra vielsen til Frognerseteren med eventuelt innlagt sightseeing
  • Transport for brudeparet med limousin eller hestekjerre
  • Fyrverkeri med dertil nødvendige godkjenningspapirer
  • Sjokolade med personlig logo (min. 50 personer)
  • Sjokolade glasert med 24 karat gull, levert i smykkeskrin med personlig logo (min. 50 personer)
  • Kjøreplaner

Vi vil gjøre alt for at deres bryllupsdag blir et minne for livet.