Villa Malla

VILLA MALLA – i Filtvet

Villa Malla må da ligne litt på det mye omtalte paradiset!

Ingen av stedene vi vier – er vi oftere på – enn på vakre Villa Malla!

Vakkert, litt sydenfølelse, litt norskfølelse, litt følelse av internasjonalt. Maten er fantastisk! Stranda perfekt for vielser!

Villa Malla ligger på Filtvet – ca 40 minutter sør for Drammen i Hurum Kommune.

Du kan komme til Villa Malla sjøveien, langs landeveien eller fra luften! Villa Malla har egen landingsplass for helikopter for sine gjester. Ja, ikke uvanlig er det heller at brudeparet ankommer sin egen vielse i helikopter.

Man blir ivaretatt av blide, hyggelige servitører og vertskap som hele tiden lurer på om du har det bra og om du mangler noe. Villa Malla er et fristed – et sted du virkelig kan slappe av og nyte vannet, sanden, skipene og båtene som driver forbi og ikke minst atmosfæren. Det er godt på Villa Malla!

Den vakre moloen, den hvite stranden, palmene, det flotte fyret og de hvite bygningene er som et lite syden i Norge.

Personalet sørger for vakkert pyntet vielsessted, med pyntet bord og hvit duk og roseblader i sanden. Har dere ønske om en litt “løs” vielsesseremoni som samtidig ivaretar det høytidelige, rørende, enkle – da velger dere Villa Malla. Jeg garanterer suksess – selv med regn er det vakkert! 😉

Jeg har et helt unikt samarbeid med crew og ledelse – til beste for brudeparet og deres gjester.

På Villa Malla føler jeg meg hjemme – og det kommer du og dine også garantert til å gjøre!

For bestilling av vielser: Det er mulig å leie hele eller deler av Villa Malla. Alle forespørsler og reservasjoner må gjøres per mail: info@villamalla.no

Hjemmeside: http://www.villamalla.no/

foto: Kjell Morten Bråten

Denne bildekrusellen krever javaskript.