Akershus

Losby Gods – I/U

Anbefales av Unitarforbundet!

Hvalstrand bad; I/U

Lokasjonen har en kapasitet på opptil 100 gjester til sittende middag (innendørs), samt opptil 200-400 gjester på uteserveringen i telt. 

På Hvalstrand kan det arrangeres alt fra store bryllup og konferanser til mindre selskap og jubileer. 

Vikingegården – Maurenga – Nannestad; I/U

I årenes løp er det svært mange brudepar som har valgt å legge bryllupsfesten til Vikingegarden. Noen velger å ha vielsen på vigselsplassen ute på tunet. Garden pyntet til bryllupsfest gir en romantisk og stemningsfull ramme rundt den store dagen

Nes Kirkeruiner i Vormsund: U

Vi legger til rette for deres vielse i de vakre kirkeruinene.

Det er tre løse benker i tillegg til de fastmonterte som kan flyttes inn ved vielse. Det er leietakers ansvar å sette frem og tilbake på plass.
Flotte omgivelser

Inne i ruinen er det montert faste benker, her er det plass til ca. 45 gjester. Vi setter ut seks jærstoler for brudepar og forlovere.

Aaråstunet – Aarås Gård i Nittedal: U

Det tidligere kufjøset på Aaraas gård, Tunstua, er et moderne møte- og selskapslokale. Det ligger like ved Hellerudsletta, helt sør i Nittedal, og har slik kort avstand til f.eks. både Lillestrøm, Lørenskog og Oslo. 

Villa Sandvigen -Svartskog: I/U

Våre nydelige lokaler i vakre natur-omgivelser er meget velegnede til spesielle anledninger som bursdager, konfirmasjon, minnestund, bryllup og fest. Det er ingen lokalleie på Villa Sandvigen – man betaler kun for mat og drikke. Ved selskap over 10 personer ber vi om at det blir forhåndsbestilt meny. Avtal møte med kjøkkensjefen for å skreddersy en uforglemmelig meny til ditt selskap.

Vi har 45 sitteplasser i 2.etg. og plass til 130 i 1 etg. dog fordelt på tre  rom hvor det største tar 80 personer.

Gressholmen Kro: I/U

FEIR DITT SPESIELLE ØYEBLIKK PÅ GRESSHOLMEN KRO!

Vi tar i mot store og små selskaper med menyvalg i flere prisklasser og har erfarne servitører og ansatte. Del et magisk øyeblikk på øya, om det er bursdag, bedriftsfest eller bryllup.

Båtsportens hus på Kalvøya I/U

Vi leier ut et av de flotteste selskapslokalene i Bærum til alle anledninger ( Se bildegalleri ). Båtsportens hus er et veldig populært og svært attraktivt lokale med fantastisk utsikt over høydedragene i Asker og Bærum. Selskapslokalet ligger helt nede ved vannkanten og har en moderne, minimalistisk stil. Bygget har en sentral beliggenhet, men ligger allikevel usjenert til på Kalvøya utenfor Sandvika

Øverland Gård – Bærums Verk: I/U

Øverland Gård ble reist allerede på 1100-tallet. Selve hovedbygningen, som idag benyttes til selskapslokaler, ble bygget i 1860.
Huset har to etasjer med mulighet for bespisning i begge.

Vielsene skjer ofte i hagen foran en flott rosebue

Sem Gjestegård – Asker I/U

Bryllup, det er fest!

Våre tradisjonsrike lokaler og den vakre naturen i umiddelbar nærhet, har vært utgangspunkt for mang en lykkelig anledning. Det er ikke få ekteskap som har hatt sin romantiske start på Sem Gjestegård.

Vi ønsker å gjøre deres dag til deres! Vi har derfor ikke faste pakkepriser. Vi vil gi mulighet for individuelle behov og drømmer, og vi vil sørge for at disse blir tatt vare på.

Venskaben i Asker – I

Torstad Gård – Hvalstad: I/U

Gården vår ligger i et vakkert kulturlandskap meget sentralt på Hvalstad i Asker kommune.

En del av låven er bygget om for utleie av lokaler. I hovedetasjen ligger Gildesalen, mens man finner den særpregede Gildekjelleren i den ombygde møkkakjelleren med originale håndstablede steinvegger inntakt. Lokalene har gode parkeringsforhold.

Arbeidersamfundet i Lillestrøm – I/U

Odd Fellow Selskapslokaler – Lillestrøm

Rømskog Spa og Resort – I/U