God sommer!

image

Sommer er en travel tid for oss i Unitarforbundet.

Hver helg har vi tre, fire eller fem vielser.

Vi reiser mye over hele Norge, fra Kristiansand i sør, Førde og Stavanger, og i år er det nordligste Trondheim og Jotunheimen! Aller mest er vi selvfølgelig på øst – og sørlandet.

Vi er overalt i kriker og kroker av det vakre landet vårt – og vet dere?

Vi har verdens beste jobb!!

Å få møte så mange forskjellige mennesker er så givende!

Vi møter lykkelige brudepar og stolte foreldre, spente forlovere og glade brudebarn. Gjestene er pyntet i sin fineste stas og tårene renner visst både blant de og oss vigslere av all denne kjærligheten som bekreftes og deles <3

Nytt i år er også at vi har hatt Ungdomsmarkering (andre kaller det konfirmasjon) for en gutt og en jente i Grenland.

De har valgt vår seremoni i Unitarforbundet, som kanskje er en litt annerledes markering fordi det handler bare om feiringen av den enkelte ungdommen. Vi har sett tilbake og vi har sett fremover, stoppet opp litt for å takke for livet så langt, før man går videre inn i en mer voksen verden. Flotte unike ungdommer!

Vi har også navnedagsfeiringer i år selvfølgelig. Vi ønsker barnet velkommen til verden og feirer det enkelte barnet og at det får sitt navn. Det er en ære så stor å få lov å ha disse seremoniene!

Vi har ventet så lenge på ordentlig sommer i år, men nå kommer den! Det har vært mange nervøse brudepar som har fulgt med på værmeldingene og håpet i det lengste på sol og varme på sin store dag. Og som regel har det gått bra! Når bruden står der så er kaldgufset og små regndråper glemt!

Alt blir vakkert når det handler om kjærlighet og været har aldri klart å stoppe den!

Vi ønsker alle våre brudepar, konfirmanter og dåpsbarn, familie og gjester en flott og kjærlighetsfyllt sommer!!

glad hilsen fra

kjellemann, sunniva, tonje, anneli og anne

image

Legg inn en kommentar