Se meg i serien “Mitt livs publikum” på tv3 – premiære onsdag 6 mars 2012

http://www.dagbladet.no/2013/03/06/kultur/mitt_livs_publikum/tv3/tv_og_medier/26066749/

Jeg deltar i 2 episode onsdag 13 mars kl 2030

Forestill deg at du står overfor et personlig valg eller veiskille, og at du vegrer deg for å ta en beslutning for hvilken retning du skal gå. Tenk at du blir fysisk fotfulgt av 30 totalt fremmede personer i en uke; et publikum som blir med deg overalt, som oppsøker privatlivet ditt og involverer seg i dine personlige problemer. En uvirkelig og surrealistisk hverdag der du aldri er alene på kjøkkenet, i stua, på jobben, på en joggetur eller et stevnemøte. Publikummet stiller de store og vanskelige spørsmålene og lærer deg bedre å kjenne for å få innsikt i problemet ditt, og til slutt skal de ble enige om ett råd for hvordan problemet kan løses. Utgangspunktet er at tretti hoder tenker bedre enn ett. I programmet Mitt livs publikum får vi svaret. Mitt livs publikum er opprinnelig et britisk konsept, og programmet høstet lovord for sin nyskapning og egenart da det ble vist i England (Channel 4) og Danmark (DR1) i fjor. (HD)

 pressefoto tv3mitt livs pubikum

Legg inn en kommentar